Op donderdag 10 oktober was het zover: onze 1e vergadering van het jaar. Om 9.00 uur werden we verwacht door meester Michiel, onze leerlingenraad-begeleider. Voor vele raadsleden was het flink spannend…
We begonnen de ochtend met kennismaken met elkaar: wie de meeste vragen goed had had BINGO! Hierna gingen we met de bestuurder van AMOS, Lex Polman, aan de slag. Samen met hem hebben we nagedacht waar wij dit jaar aan willen werken. Toen was het tijd om de onderwerpen uit te werken in een plan van aanpak. In groepjes zijn we uit elkaar gegaan. Na een half uur hadden we al best veel verzonnen. Dit hebben we aan de AMOS directeuren gepresenteerd. Ook hebben wij met hen geluncht. Dat was super leuk en lekker.
In de middag hebben wij aan onze presentatie voor de leerlingen van de Johannesschool gewerkt. Toen mochten we op het grote podium onszelf voorstellen met een yell en onze plannen uitleggen. Ook hadden we een AMOS quiz bedacht. Hierna hebben wij nog met Wendy Zondervan van AMOS gewerkt aan een ontwerp voor een t-shirt, zodat iedereen ons herkent. Het was een hele leuke dag!  
Oh ja, de foto’s staan hieronder….

Deze diashow vereist JavaScript.

Onze 1e vergadering op de Johannesschool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.