Vandaag op 19 november 2019 hadden wij – onze leiding van onze begeleider meester Michiel – onze 2e vergadering van de AMOS leerlingenraad. We begonnen we de dag feestelijk;  we hebben nl. een nieuw logo, mooie t-shirts en een eigen website! Om dit te vieren waren er heerlijke tompoucen met ons eigen logo erop. Juf Wendy en Anne bedankt! Toen zijn wij aan de slag gegaan met gastdocent meester Oussama. Het thema was 100% veiligheid. Klik op onze speciale pagina om te lezen hoe wij dit op onze scholen willen bereiken.
Hierna zijn we onder leiding van onze huisjurist Petronel aan de slag gegaan om het adviesrecht van de leerlingenraad uit te werken. Dat viel nog niet mee….al die regeltjes. Gelukkig gaat Petronel het uitwerken. Toen mochten we ons voor gaan stellen aan de leerlingen van Oranje Nassauschool: dat was super leuk! Na een heerlijke verzorgde lunch, zijn we met een aantal AMOS directeuren gaan brainstormen over het onderwijs van de toekomst. Kijk op onze speciale pagina om hier meer over te lezen. Al met al een super leuke, wel vermoeiende dag waarin hard is gewerkt, veel informatie is gedeeld en goed is samengewerkt. Ook het luisteren naar elkaar ging beter als de vorige keer. Eindcijfer om 15.00 uur: een vette 9!

Deze diashow vereist JavaScript.

Onze 2e vergadering op de Oranje Nassauschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.