Vandaag hebben we een promotiefilm opgenomen om meer juffen en meesters naar Amsterdam te laten komen. Super spannend! We mochten juf Didi en meester Oussama van alles vragen wat hun beroep nu zo leuk maakt en waarom zij ervoor hebben gekozen om dit in Amsterdam te gaan doen. Verder hebben wij met Petronel onze leerlingenstatuut afgemaakt en gestemd over een paar artikelen. Dit betekent dat wij vanaf nu echt een plekje binnen AMOS hebben! Door meester Floris zijn wij op scherp gezet hoe goed wij met de wereld om ons heen moeten omgaan. Wellicht wordt duurzaamheid wel een volgend item in ons plan van aanpak.
Ook mochten we kennis maken met de leden van de Raad van Toezicht van AMOS. We gingen met hen speeddaten! Natuurlijk hebben wij ons ook voorgesteld aan de leerlingen van de Neptunusschool en aan de twee kippen op het dak, Rik en Piet. Als laatste hebben wij een goed gesprek gehad met Lex Polman, de bestuurder van AMOS. Lex heeft ons verteld dat ons eigen voorstel over 100% veiligheid is aangenomen door het AMOS bestuur en nu zal worden uitgerold over alle scholen! Ook hebben we gepraat over het lerarentekort en de noodzaak dat er echt op korte termijn iets in Amsterdam moet gaan veranderen. De raad wil hiervoor graag in gesprek met Marjolein Moorman (de wethouder), die de volgende vergadering gaat aanschuiven. Ook willen we onze minister van onderwijs, Arie Slob, uitnodigen om met ons in gesprek te gaan. Het is tijd voor actie!! 

Deze diashow vereist JavaScript.

Onze 3e dag op Daltonschool Neptunus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.