Door het tekenen van leerlingen reglement heeft de AMOS leerlingenraad nu een eigen plek aan de tafel binnen onze stichting!  In het reglement is vastgelegd dat het bestuur van AMOS advies aan de leerlingenraad moet vragen als zij een beslissing willen nemen over een onderwerp dat als ” speerpunt” op de site van de website van de AMOS leerlingenraad staat. Het bestuur is niet verplicht dit advies over te nemen maar moet wel altijd reageren op het advies. Als het bestuur het niet wil overnemen, dan moet het bestuur met goede argumenten komen waarom ze dit niet doet. Het bestuur van AMOS is dan ook bij een deel van elke vergadering aanwezig om die reactie te kunnen geven. Lex Polman, bestuurder van AMOS, gaf aan dat hij super blij is met dit resultaat. Een grote stap vooruit om de belangen van zijn leerlingen echt serieus te nemen!

Leerlingenraad beslist mee binnen AMOS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.