Op 8 april heeft onze leerlingenraad haar 4e vergadering gehad. Helaas door het corona virus, nog steeds op afstand en dus digitaal. Na een update over de anti-pestmeldknop (zie bericht ” groen licht voor anti-pestknop”), zijn wij in groepjes uit elkaar gegaan om bij te praten met onze bestuurders Arie van Loon en Jonne Gaemerts, om meer te leren over bewegend leren van onze vakdocenten Bram & Kaz en om te sparren met Andrea & Michiel over de nieuwe werkitems voor volgend schooljaar 2021/2022. Een digitaal huzarenstukje waarbij het iedereen gelukt is om in de juiste ” break-out room” in te loggen.

De laatste sessie over de nieuwe werkitems leverde het volgende lijstje op: duurzaamheid, kansengelijkheid, aantrekkelijke schoolomgeving. Ook moet er meer aandacht komen hoe het gaat met de eigen leerlingenraad op de verschillende AMOS scholen. Werkitems die moeten blijven zijn: 100% veiligheid, onderwijs van de toekomst en het lerarentekort. Kortom, genoeg werk aan de winkel voor de AMOS leerlingenraad in schooljaar 2021/2022.

De ochtend werd afgesloten met een grondige evaluatie en een 9,2 als eindcijfer!

 

Werk aan de winkel voor de AMOS leerlingenraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.